Veleprodaja

Veleprodaja

Avioservis

Energopetrol je ovlašteni dobavljač mlaznog goriva na najvećem aerodromu u BiH – Međunarodnom aerodromu Sarajevo.
Detaljnije

Logistika

Pored toga što surađuje sa pojedinim transportnim kućama, EP organizuje i prevoz proizvoda za svoje kupce i klijente.
Detaljnije

 

Od 2007. godine EP je članica INA-MOL grupe, jedne od najrespektabilnijih naftnih konzorcija centralne i jugoistočne Evrope. Razvoj EP-a kao buduće bosanskohercegovačke karike u evropskom lancu naftnih proizvođača i snabdjevača je naš glavni cilj. Na tom putu, odjel veleprodaje igra važnu ulogu.


Proizvodi u ponudi – Informacije o proizvodima, prodajnom asortimanu i kvalitetu.


Proizvodi – bijela roba, crna roba, ulja i maziva.
Bijela roba – benzini i dieseli po evropskim BAS standardima.
Crna roba – lož-ulje, mazut, bitumen, polimerni bitumen i LPG po evropskim BAS standardima.
Ulja i maziva – veliki broj različitih lubrikanata koji idu u korak sa razvijanjem auto-industrije i prate njihove zahtjeve za kvalitetom.
Redovnu kontrolu kvaliteta i kvantiteta obavlja Služba kontrole kvaliteta i kvantiteta EP-a. Svaki proizvod u našem prodajnom asortimanu dostupan je uz odgovarajući certifikat o kvalitetu. Pratimo aktuelne evropske trendove u oblasti kvaliteta i tako omogućavamo našim klijentima i poslovnim partnerima opskrbu vrhunskim gorivom sa evropske scene.
U okviru veleprodajnog odjela, svi naši zaposleni nastoje udovoljiti zahtjevima i standardima modernog tržišta.

Uslovi poslovanja – Način poslovanja i suradnja sa klijentima

EP već dugi niz godina uspješno surađuje i posluje na području cijele BiH. Više informacija o našim aktivnostima možete dobiti direktno od naših zaposlenih u ovom odjelu. Nastojimo proširiti mrežu zadovoljnih klijenata na način da se uvijek trudimo iznaći što povoljnije rješenje kako za nas tako i za naše klijente. Redovno izvještavanje naših klijenata i kupaca o promjeni naših cijena, uslovima potpisivanja ugovora, mogućim popustima i rabatima na količinu kao i ostale pogodnosti, možete dobiti od naših kontakt osoba.

Pored INA-e i MOL-a, EP uspješno surađuje i sa Rafinerijom ulja Modriča, OLMA-om, NUIĆ ulja i maziva, te mnogim drugim domaćim i inostranim dobavljačima i proizvođačima čiji proizvodi mogu obogatiti naš prodajni asortiman i zadovoljiti zahtjeve naših kupaca.