MOL Grupa

MOL Grupa

O MOL Grupi

MOL je vodeća integrirana tvrtka za naftu i plin sa sjedištem u Budimpešti u Mađarskoj. Posluje na području EMEA regije (Europa, Bliski Istok i Afrika) i u zemljama Zajednice Nezavisnih Država, te upošljava oko 34 000 ljudi širom svijeta. MOL ima 5 izuzetno složenih rafinerija u Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Italiji kapaciteta od oko 23.5 miliona tona godišnje, a prema svjetskom istraživanju analitičarske tvrtke Wood Mackenzie rafinerije u Mađarskoj i Slovačkoj su među najučinkovitijim rafinerijama u Europi.
Detaljnije

Istraživačke aktivnosti MOL Grupe

U dijelu aktivnosti koje se odnose na istraživanje i proizvodnju, MOL Grupa namjerava da utrostruči proizvodnju tečnih fosilnih goriva na 300.000 boe dnevno, kao i da utrostruči ukupne rezerve nafte i gasa na 900 miliona boe do 2010. godine, a da pri tom zadrži troškove zamjene rezervi ispod 6,5 USD/boe.
Detaljnije

Korporativna društvena odgovornost

Kao međunarodna kompanija, poštujemo lokalne i nacionalne kulturne vrijednosti i promovišemo saradnju i razmjenu znanja, informacija, kao i najboljih iskustava MOL Grupe. Naši osnovni ciljevi podrazumevaju i riješenost da osiguramo ravnopravnost, mogućnost konstantnog učenja, kao i sigurno radno mjesto za radnike MOL-a.
Detaljnije