Zaposlite se u Energopetrolu

Energopetrol, kao dio INA Grupe, nudi mnogobrojne mogućnosti za karijeru! Bez obzira na to jeste li na početku karijere ili ste već iskusni stručnjaci, u INA Grupi možete pronaći stabilnost, zajednicu i karijeru. 

Stalo nam je da se naše nove kolegice i kolege, osim svojim znanjem i vještinama, uklope u našu organizaciju i svojim sistemom vrijednosti te načinom razmišljanja kako bismo se zajedno nastavili razvijati i rasti.

Upravo zbog toga provodimo selekcijski postupak koji prilagođavamo potrebama pozicije.

Kako bismo zaštitili vaše lične podatke, sve prijave za sva radna mjesta u našoj kompaniji, pa tako i otvorene molbe, šalju se isključivo putem Portala za zapošljavanje. Prijave pristigle drugim kanalima ne uzimaju se u razmatranje.

Kako izgleda proces zapošljavanja u Energopetrolu?

  1. Predselekcija biografija
U sklopu predselekcije biografija ćemo utvrditi zadovoljavate li sve formalne uslove koji su navedeni u opisu posla.
 
  1. Psihometrijski/strukovni testovi
Svi testovi su prilagođeni vrsti i složenosti radnog mjesta za koje se traži odgovarajući kandidat. Za testove se ne trebate posebno pripremati. Bitno je da imate osigurano mirno mjesto i stabilnu internetsku vezu kako vas ništa ne bi ometalo prilikom testiranja.
 
  1. Intervju(i)
Na intervju će biti pozvani kandidati koji su zadovoljili potrebne kriterije i ušli u uži krug. Ovisno od zahtjeva pozicije za koju ste se prijavili, moguće je da selekcijska procedura uključuje i više selekcijskih intervjua.
Intervju je jednako važan za sve učesnike. Za nas je ovo prilika da vam predstavimo našu kompaniju i radno mjesto, kao i našu korporativnu kulturu te saznamo više o vama, vašim interesima, radnom iskustvu, obrazovanju i očekivanjima.
 
  1.  Pismo ponude
Ako ste upravo vi pravi kandidat za nas, a mi prava kompanija za vas – primit ćete službeno pismo ponude s naše strane. Pismo ponude sadržavat će sve važne podatke koji će vam omogućiti kvalitetno donošenje odluke o sljedećem koraku vaše karijere!
 
U slučaju da imate poteškoće prilikom prijave na oglašene pozicije ili dodatnih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mail adrese ljudski.resursi@energopetrol.ba