Pogodnosti za radnike

U Energopetrolu smo  svjesni da su ljudi u organizaciji više od zaposlenika te da u svom životu zauzimaju različite uloge. Upravo zato brinemo o cjelovitoj dobrobiti svojih radnika na radnom mjestu i izvan njega. Možda vam upravo pregled pogodnosti koje trenutačno nudimo svojim radnicima pomogne u odluci o dolasku u naš tim!

Novčane potpore
Pružamo dodatan oslonac i financijsku podršku našim kolegama i u brojnim izvanrednim životnim situacijama.

Vaš radni učinak
Kroz mentorski odnos s rukovoditeljem definišite svoje poslovne i razvojne ciljeve, te KAKO ciljeve ostvariti kroz naša Načela uspjeha. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Priznanja za uspjeh
Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo internim priznanjima i nagradama.

Osiguranje
Bez obzira na to gdje se nalazite, u zemlji ili inozemstvu, kod nas ste 24 sata dnevno osigurani od nezgode, a na svakom službenom putovanju u inozemstvo imate i putno osiguranje.

Godišnji odmor
Najmanje 20 dana godišnjeg odmora, a broj dana raste ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i drugim uslovima.

Vrijeme za vas
Možete iskoristiti plaćeno odsustvo za životne događaje poput preseljenja ili u svrhu stručnog obrazovanja.

FORa
Za podršku ravnoteži privatnog i poslovnog života možete koristiti klizno radno vrijeme ili raditi s neke druge lokacije do četiri puta mjesečno.

Stručni i lični rast i razvoj
Ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika. Iskoristite priliku sudjelovati na predavanjima i treninzima s internim i vanjskim stručnjacima. Imate prijedlog korisne edukacije? Slušamo!

Interna škola znanja
U sklopu Interne škole znanja imate na izbor razne teme. Ako ste spremni dijeliti svoju stručnost s drugima, pridružite se i našem timu internih trenera.

Vaš karijerni put
Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.
 
Čitaj & dijeli
Imamo pretplatu na vrhunske svjetske časopise te pristup brojnim stručnim knjigama i literaturi. Čitajte gdje i kako želite i budite u toku s najboljim praksama.

Kratki predah
Na našim lokacijama kratki predah uz razgovor s kolegama možete imati uz kafu ili čaj. U sjedištu uživajte u Fresh Corneru ili odvojite vrijeme za Kutak knjige i odmorite se uz knjige koje smo pripremili za vas. 

Klub volontera
Mi znamo da je zajedno lakše. Želite li kao aktivan dio zajednice brinuti o drugima i biti dio promjene, to možete zajedno s nama.

Budućnost rada i tehnologija
Najnovije tehnologije i procesi pomažu nam ostvariti strategiju usklađenu s vodećim svjetskim praksama. Moderni digitalni alati omogućavaju nam rad i suradnju s kolegama iz cijele MOL Grupe.

Međunarodna mobilnost
Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama INA i MOL Grupe.